Reparatie en Service

Reparatie van MFB boxen en Philips audio-apparatuur

Met meer dan 15 jaar ervaring is MFBfreaks de absolute specialist voor reparatie en restauratie van Philips Motional Feedback boxen en alle bijbehorende apparatuur. Of het nu gaat om een krakende schakelaar of een complete restauratie, alles is mogelijk en bespreekbaar. Daarnaast kunnen we ook je Philips versterker repareren, je Philips tuner repareren, je Philips bandrecorder repareren, je Philips cassettedeck repareren en je Philips platenspeler repareren. De reguliere markt heeft meestal geen specifieke vakkennis meer op dit gebied en geeft al snel het oordeel dat reparatie niet meer economisch verantwoord is. En dát is beslist niet het geval!

MFB boxen laten repareren

Wanneer je problemen ondervindt met de werking van je Motional Feedback boxen of Philips audio installatie, dan ben je bij MFBfreaks aan het juiste adres. We hebben alle kennis, documentatie en onderdelen om jouw MFB boxen weer als nieuw te laten klinken en soms zelfs beter dan nieuw. Doordat we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen, is de apparatuur na reparatie weer perfect in orde en heb je weer gegarandeerd jarenlang ongestoord luisterplezier.

Brengen of opsturen

We repareren MFB boxen, versterkers, platenspelers en bandrecorders voor Philips liefhebbers uit binnen- en buitenland. Je kunt je apparatuur naar ons toe brengen in de MFBfreaks Werkplaats in Lochem (Gld) of bij één van de Service Punten. Ook is het mogelijk om de apparatuur op te sturen voor reparatie. Let daarbij wel goed op een zorgvuldige verpakking met voldoende schokbestendig opvulmateriaal.

Een afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken om je MFB boxen of Philips apparatuur te laten repareren? Dat kan! MFBfreaks.com - Thomas Baur Schweitzerweg 1 7242 HN Lochem t.: 0573 - 789091 e.: thomas@mfbfreaks.com Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek uitsluitend op afspraak! Een belangrijk aspect van een hobby als deze is het repareren en in stand houden van apparatuur die na enkele tientalle jaren niet zelden wat service behoeft. Om die reden mag een sectie "Reparatie en Service" op een website als deze beslist niet ontbreken. Op deze pagina's vind je tips voor het zelf verhelpen van veel voorkomende storingen bij onze geliefde apparatuur. Tevens toon ik hier markante projecten die ik in de loop der jaren zelf ben tegen gekomen. Opvallend is vooral de "hoop oud ijzer" die weer een werkende N4450 bandrecorder werd. Naast al deze doe-het-zelf activiteiten biedt MFBfreaks.com sinds kort ook de de mogelijkheid om een reparatieverzoek in te dienen. Dit is met name interessant voor liefhebbers zonder technische knobbel die een storing aan hun geliefde apparatuur tegen een aantrekkelijk hobbytarief willen laten verhelpen. Waar moderne reparatiebedrijven het tegenwoordig kwa kennis en materiaal laten afweten, is de "vakidioot" in dit geval het beste alternatief; uit liefhebberij bekend met de aardigheden en eigenaardigheden van deze specifieke apparatuur is het veel leuker en gemakkelijker om reparaties uit te voeren.

Ervaringen