Reparatie en Service

Reparatie van MFB boxen en Philips audio-apparatuur

Met meer dan 15 jaar ervaring is MFBfreaks de absolute specialist voor reparatie en restauratie van Philips Motional Feedback boxen en alle bijbehorende apparatuur. Of het nu gaat om een krakende schakelaar of een complete restauratie, alles is mogelijk en bespreekbaar. Daarnaast kunnen we ook je Philips versterker repareren, je Philips tuner repareren, je Philips bandrecorder repareren, je Philips cassettedeck repareren en je Philips platenspeler repareren. De reguliere markt heeft meestal geen specifieke vakkennis meer op dit gebied en geeft al snel het oordeel dat reparatie niet meer economisch verantwoord is. En dát is beslist niet het geval!

MFB boxen laten repareren

Wanneer je problemen ondervindt met de werking van je Motional Feedback boxen of Philips audio installatie, dan ben je bij MFBfreaks aan het juiste adres. We hebben alle kennis, documentatie en onderdelen om jouw MFB boxen weer als nieuw te laten klinken en soms zelfs beter dan nieuw. Doordat we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige A-kwaliteit onderdelen, is de apparatuur na reparatie weer perfect in orde en heb je weer gegarandeerd jarenlang ongestoord luisterplezier.

Brengen of opsturen

We repareren MFB boxen, versterkers, platenspelers en bandrecorders voor Philips liefhebbers uit binnen- en buitenland. Je kunt je apparatuur naar ons toe brengen in de MFBfreaks Werkplaats in Lochem (Gld) of bij één van de Service Punten. Ook is het mogelijk om de apparatuur op te sturen voor reparatie. Let daarbij wel goed op een zorgvuldige verpakking met voldoende schokbestendig opvulmateriaal.

Een afspraak maken

Een van de belangrijkste doelen van MFBfreaks.com is het in werkende toestand houden van zo veel mogelijk MFB boxen en aanverwante Philips apparatuur. Daarom ben je van harte welkom in onze professionele reparatiewerkplaats. Aangezien we graag op afspraak werken, vragen we je om vooraf even contact met ons op te nemen. Dit kan per e-mail of telefonisch via 0573 789091.

Ervaringen